16 Ιουλ 2021

Οι ρήξεις μηνίσκου είναι πλέον οι πιο συχνές κακώσεις του γόνατος. Οι μηνίσκοι είναι πολύ σημαντικές δομές του γόνατος και χρησιμεύουν στην απορρόφηση των φορτίων του γόνατος και την ομαλή κατανομή τους κατά τη διάρκεια της βάδισης και του αθλητισμού!


29 Ιουν 2021

Ο ώμος του κολυμβητή προκύπτει από την υπέχρηση και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις της άρθρωσης του ώμου, οι οποίες οδηγούν σε ερεθισμό και φλεγμονή. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο και περιορισμό του εύρους της κίνησης. Η συντηρητική θεραπεία περιλαμβάνει φυσικοθεραπεία και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί ενδαρθρική έγχυση στεροειδούς (κορτιζόνη).


26 Απρ 2021

Το εξάρθρημα της επιγονατίδας είναι μια αρκετά συχνή νόσος στο νεαρό πληθυσμό και αφορά συχνότερα εφήβους και νεαρούς ενήλικες, μεταξύ των ηλικιών των 10-20 ετών. 


07 Απρ 2021

Την Πέμπτη 1 Απριλίου, στο Metropolitan General έλαβε χώρα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μια πρωτοποριακή επέμβαση!


24 Μαρτ 2021

Ο όρος πρόσθιος επιγονατιδομηριαίος πόνος είναι ένας γενικός όρος, που περιλαμβάνει όλα τα αίτια που μπορεί να προκαλέσουν μόνιμο ή/και χρόνιο άλγος στη μπροστινή μεριά του γόνατος. Ουσιαστικά αντιστοιχεί στον παλιότερα χρησιμοποιούμενο όρο «χονδρομαλάκυνση επιγονατίδας». 


14 Μαρτ 2021

Πρέπει να χειρουργηθώ μετά από ρήξη πρόσθιου χιαστού; Τι θα συμβεί στο χειρουργείο; Απαντάμε σε όλα τα πιθανά ερωτήματά σας!


21 Φεβ 2021

Η σωστή επιλογή του χρόνου ειναι πολύ σημαντική.


01 Δεκ 2020

N-stride: H πιο σύγχρονη ενδαρθρική έγχυση για την αρθρίτιδα... τώρα και στην Ελλάδα από το MINISCO Ορθοπεδικό Κέντρο Αθηνών.


01 Δεκ 2020

Αρθροσκοπική μεταμόσχευση έξω μηνίσκου και χόνδρου έξω μηριαίου κονδύλου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο Metropolitan General από την Κλινική μας και τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ιντζόγλου Κωνσταντίνο. 


03 Νοε 2020

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα 2500 περίπου αθλητές θα πάθουν εξάρθρημα ώμου. Ο αθλητής σε κάποια προσπάθεια απαγωγής και έξω στροφής συνήθως, θα αισθανθεί πολύ έντονο πόνο και απότομα ο ώμος του θα χάσει τη λειτουργικότητά του. 


05 Οκτ 2020

Ο επανατραυματισμός του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου, ο οποίος έχει ήδη χειρουργηθεί μία (ή και περισσότερες φορές) είναι ίσως η χειρότερη κάκωση που μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή! 


16 Σεπ 2020

Ο προαγωνιστικός έλεγχος πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο (λήψη Ιστορικού, ΗΚΓ, triplex καρδίας κ.α.), ώστε να αποκαλυφθεί οποιαδήποτε λανθάνον, παθολογικό καρδιολογικό νόσημα (καρδιοπάθεια κ.α.) και έτσι να προληφθεί το γνωστό, όσο και τραγικό, Σύνδρομο Αιφνιδίου Θανάτου.

Άλλες Υπηρεσίες

© Copyright 2021 Minisco.gr | Designed & Developed by Norder Media Solutions. Running on i-Flexible CMS